Serviceeftersyn i Herning – Nemt og enkelt

Det kan som forbruger være svært at finde rundt i de mange typer serviceeftersyn. Vi har Hos Autopunkt Herning prøvet at lave et enkelt koncept. Vi bygger altid vores serviceeftersyn i Herning op omkring vores AutoMester Olieservice til 949,- der er heri inkluderet en grundig gennemgang af bilen med 39 kontrolpunkter samt oliefilter & 4l. motorolie af anerkendt kvalitet. Skulle det udover det inkluderede være nødvendigt at udskifte andre filtre som luft- og kabinefilter for at overholde producentens forskrifter, så kan dette tilkøbes. Således er vores kunder sikret serviceeftersyn i Herning til den laveste pris uanset bilens mærke og alder.

Samvittighedsfuld kundebetjening

Høj faglig kvalitet og samvittighedsfuld kundebetjening er vores mantra. Vi ønsker en relation til kunden i øjenhøjde hvor forholdet bygger på ærlighed. Vi vil sikre at du som kunde får den bedste service til prisen. Hos os taler du direkte med dem, som laver din bil.

Reparationer i forbindelse med service

Vores tilgang til anbefalede reparationer er at intet foretages vedmindre du som kunde ønsker det. Du vil derfor aldrig hos os opleve, at du ved afhentningen af bilen står med en regning der overstiger det aftalte. Vi arbejder ud fra reglen at den der betaler bestemmer. Som en del af AutoMester kan vi tilbyde 3 års garanti på reservedele. Vi bruger ved reparation udelukkende reservedele af kvalitet, der minimum matcher det på bilen fra fabrikken monterede.

Servicebog – fysisk & digitalt 

Vi har lagt et stort arbejde i at kunne tilgå og håndtere digitale servicebøger på alle bilmærker. Det betyder for dig som kunde, at du fuldstændigt som på et autoriseret mærkeværksted vil få et godkendt stempel i bilens servicebog uanset om den er digital. Er din bil med fysisk servicebog stempler vi naturligvis den med godkendt værkstedsstempel.

Du beholder Fabriksgarantien

Ved serviceeftersyn hos os i Herning sørger vi for at vejlede dig til det serviceeftersyn, der passer dig bedst. Ved service jf. forskrifterne bibeholdes bilens fabriksgaranti. Som en del af vores koncept vil også denne type service være bygget omkring vores AutoMester Olieservice for at sikre dig det billigste service I Herning. Vi har let adgang til alle fabriksdata på tværs af bilmærkerne og kan derfor sikre samme høje kvalitet som er forbundet med service på et autoriseret mærkeværksted.

Bremseeftersyn

Bremsesystemet er et af din bils vitale sikkerhedssystemer. Vi lægger derfor stor vægt på altid at foretage en faglig korrekt vurdering af bremsernes stand. Vi vurderer altid bilens bremsesystem ved serviceeftersyn. Ud fra bremserne stand rådgiver vi dig individuelt. Du er derfor altid sikret at der hverken udføres mindre eller mere end der burde i forbindelse med bremseeftersyn. Ved udskiftning af bremsedele bruger vi anerkendte kvalitets bremser, der fuldt på højde matcher bilens fabriksmonterede bremser. Vores tilgang til bremseeftersyn er at vi skal holde kunden billigst muligt kørende uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Typiske fejl på bilens bremsesystem

Typiske fejl på bilens bremsesystem kan være bremser, der hyler eller larmer. Dette kan være en simpel opgave som rens for bremsestøb og op smøring. Men vi ser også alvorlige fejl som bremsedele der har sat sig. Opdages og udbedres disse fejl ikke i tide vil det typisk medføre en betydelig merudgift for kunden.

Tegn på at dine bremser trænger til en gennemgang kan være unaturlig larm, bremser, der hyler med nedbremsning. En følelse af at bilen slingrer når der bremses eller bremser, der sætter sig fast. Et bremseeftersyn kombineret med serviceeftersyn er ingen bekostelig udskrivning, tvært imod kan det oftest spare kunden for dyre reparationer af bilens bremsesystem. Det kan ordnes samme dag og sikrer dig og din familie er godt kørende frem til næste eftersyn.

 

Autoriseret AutoMester 

Vi er autoriseret AutoMester værksted. Vores tilgang er at det ikke nødvendigvis skal være dyrt at benytte sig af et autoriseret værksted. Vi har løbende kvalitetskontrol og efteruddannelse af personale hvilket sikrer dig et højt serviceniveau. Vi er stolte af at være en del af værkstedskæden, der fået den flotte titel som Årets Værkstedskæde ved Auto Awards 2019

AutoMester Rangerer som nummer 1 i kategorien Autoværksted med en trust score på 4,9 ud af 5.