Autopunkt.dk A/S – Din lokale Audi & VW-specialist.

Hos Autopunkt.dk i Herning har vi stor erfaring indenfor arbejde med Audi & VW. Vi er online med det originale diagnoseudstyr og kan derfor foretage alle former for diagnose og reparationer. Vores personale kender bilmodellerne. Som et af de frie værksteder med speciale og ekspertise indenfor Audi & VW kan vi kombinere vores viden med en fornuftig pris. Det er erfaringsmæssigt billigere for vores kunder at få foretaget service og vedligehold på deres Audi eller VW hos os frem for et af de dyrere autoriserede mærkeværksteder.

Audi Service

Skal din Audi A3 til service? Ved serviceeftersyn hos os bevares bilens fabriksgaranti til trods den markant billigere servicepris. Vi har let adgang til originale reservedele samt fabrikkens forskrifter. Du er som kunde hos os derved sikret et serviceeftersyn af samme kvalitet og standard som ved autoriseret værksted, blot til lavere pris.

Originalt diagnoseudstyr

For at vi som værksted kan yde vores Audi-kunder den absolut bedste service har vi investeret i Originalt Audi Diagnoseudstyr. Det betyder at vi kan koble din bils computer op online med Audi i Tyskland. Vi har med dette diagnoseudstyr uanede muligheder og kan uden begrænsninger udføre samme opgaver som Audi-servicepartner.

Udskiftning af Tandrem

Som en del af bilens regelmæssige vedligehold er det vigtigt at kontrollere og udskifte tandremmen indenfor den oplyste tid. Audi kører typisk med tandremsintervaller på 180.000 & 210.000 km. Afhængigt af hvilken model Audi, der er tale om. I forbindelse med udskiftning af tandremmen udskiftes medløberhjul og vandpumpen også. Tandremmen forbinder motorens vitale dele. Et brud på denne kan derfor medføre skader i et omfang, der oftest forudsætter en udskiftning af bilens motor. Vi har stor ekspertise indenfor udskiftning af tandrem på Audi. Vi kan derfor tilbyde dig kvaliteten på højde med mærkeværkstederne, kombineret med den lave pris fra de frie værksteder.

Aircondition service

Aircondition & klimaanlæg er et ofte overset system når det omhandler service og vedligehold. Dette kan skyldes at der fra Audi ikke er foreskrevet et serviceinterval. Vores anbefaling er at service af aircondtion- & klimalæg foretages årligt og minimum hvert 2. år. Dette skyldes at anlægget stiller store krav til korrekt fyldemængde af kølemiddel. Et anlæg vil som tommelfingerregel miste op til 10% kølemiddelsmængden pr. år. Konsekvensen af et anlæg med for lav mængde kølemiddel i længere tid kan i værste fald betyde reparationer på op til 10-15.000kr. Der er derfor intet sparet ved at springe service af aircondition og klimaanlæg over. Vi har kølemiddel og udstyr til at kunne håndtere service på alle Audi.

Opdatering af navigation

Er du træt af at din Audi A6 mangler veje elle har positionsfejl i sin navigation? Vi kan ligesom de mærkebundne værksteder foretage opdatering af bilens navigation. Så er du sikret de sidste nye landkort. Vi kan som frit værksted tilbyde dig billig opdatering af din navigation. Vi foretager navigationsopdateringer på alle Audi- og VW-modeller.

Aktivering & kodning af ekstraudstyr

Ønsker du baglygter tændt om dagen? Vil du have automatisk dørlås ved kørsel? Eller ønsker du selearm slået fra? Din Audi har en række styrenheder, som indeholder alle disse forprogrammerede indstillinger. Vi har mulighed for på hver enkelt bil at kode bilens funktioner og udstyr så det passer den enkelte bruger. Derudover er din Audi er ofte forberedt til mere ekstraudstyr end der er aktiveret. Vi har mulighed for at åbne disse funktioner i bilens styreenheder. Hvis din Audi har fået monteret ekstraudstyr, kan vi også kode dette til bilens styreenheder.

Service på automatgear

Hvad end din gearkasse er S-tronic, Multitronic, Tiptronic eller DSG så kan vi foretage udskiftning af gearolien og filter. Vi benytter ved service på gearkassen udelukkende original olie da vi erfaringsmæssigt ved at disse gearkasser stiller høje krav til kvaliteten. Udover service på gearkassen kan vi med vores originale diagnoseudstyr tilgå alle gearkassens elektriske data og foretage en softwareopdatering.

Højt olieforbrug på TFSI-motor

Enkelte Audi TFSI-motorer har en svaghed hvor motorens olieforbruget når langt over det normale. Dette skyldes at stempelringene på denne motortype ikke er stærke nok. For at afhjælpe problemet udskiftes både stempler og spejlstænger til en ny type således at problemet med olieforbrug grundet stempelringene ikke bliver tilbagevendende. Med vores erfaring kan vi garantere en reparation udført i høj kvalitet kombineret med en billigere timepris end mærkeværkstederne. Reparationen er bekostelig der er derfor her store penge at spare ved at benytte os som dit Audi-værksted.

Eftermontering af anhængertræk

Mangler du anhængertræk på din Audi A4 eller VW Passat? Lad os montere dit anhængertræk. At montere et anhængertræk er en opgave der kræver erfaring og omhu. Anhængertrækket skal installeres og kodes til bilens originale ledningsnet. Det er derfor vigtigt at opgaven udføres korrekt første gang. Vi monterer anhængertræk på alle Audi & VW-modeller, så er du sikret en korrekt montering.