Hjælp til stenslag i Herning og omegn

Har du været så uheldig at få et stenslag i din bilrude, står Autopunkt i Herning klar til at hjælpe dig. Stenslag forekommer hele året rundt, men er især hyppige om vinteren efter vejene har været dækket af is og sne. Is og sne tager ofte småsten og grus med sig ud på vejene, når det smelter, og derfor er risikoen for stenslag større om vinteren.

Er det muligt at forebygge stenslag?

Der er ikke meget, man kan gøre for at forebygge stenslag, men så snart stenslaget er kommet, er det vigtigt, at du for dækket stenslaget til, så der ikke kommer skidt og snavs ind i det. Der er langt større chance for at stenslaget kan limes, hvis ikke der er snavs i det, og på den måde undgår man at skulle udskifte hele ruden.

Hos Autopunkt i Herning kan du altid komme ind og hente et stenslagsplaster gratis, hvis din rude er blevet ramt.

Udskift og reparation af bilrude ved stenslag

Hos Autopunkt i Herning går vi højt op i ærlig og tillidsfuld kundeservice, da vi mener at vores kunder på den måde får den bedste oplevelse hos os. Det betyder, at vi altid taler lige ud af posen og kommer med vores faglige vurdering, der bygger på uddannelse og mange års erfaring. Hvis vi mener, at stenslagt kan repareres uden at udskifte ruden, er dette altid vores udgangspunkt, men er stenslaget stort, eller er der kommet meget snavs i det, kan det være nødvendigt at udskifte hele ruden, så den ikke krakelerer yderligere. Autopunkt opererer med noget af det nyeste udstyr på markedet, så der er minimal risiko for at bilen bliver påført skade under eventuelt rudeskift.

Autoriseret AutoMester autoværksted

Vi er autoriseret AutoMester værksted. Vores tilgang er at det ikke nødvendigvis skal være dyrt at benytte sig af et autoriseret værksted. Vi har løbende kvalitetskontrol og efteruddannelse af personale hvilket sikrer dig et højt serviceniveau. Vi er stolte af at være en del af værkstedskæden, der fået den flotte titel som Årets Værkstedskæde ved Auto Awards 2019

AutoMester Rangerer som nummer 1 i kategorien Autoværksted med en trust score på 4,9 ud af 5.