Vi dækker din selvrisiko Ved forsikringskader

Op til 2000 kr

  • Skaden skal være minimum det dobbelte af selvrisikoen. 
  • Tilbuddet gælder trafik skader og ikke små bilka buler. 
  • Skaden skal være i en vis omfang før tilbuddet kan være gældende. 

Vi har erfaring med at håndtere og foretage reparation af forsikringsskader på biler. Vi kender processen og er med igennem hele forløbet. Vi kender arbejdsgangen fra du får en skade på din bil, hvordan skaden anmeldes til forsikringen, taksering af skaden og udbedring af skaden. Alt imens sørger vi for at holde dig kørende i vores lånebil gratis.
Nedenfor har vi let beskrevet forløbet fra du får en skade på din bil til reparationen er udført.

skadestedet.

Særligt ved skader hvori der er involveret en modpart er der nogle forholdsregler man skal tage sig på skades stedet. Vi anbefaler at man med sin telefon optager en film hvori man viser skadessted og skadesomfang frem imens man beskriver hændelsesforløbet. Alternativt kan der på skadesstedet tages billeder af bilen / bilerne. Det er værd at notere sig dato og tidspunkt, samt lokation.
hvis der er en modpart, udveksles oplysninger samt finder findes der frem til en enighed af skyldsspørgsmålet. Kan der ikke opnås enighed anbefaler vi, at man kontakter politiet. De vil herefter komme ud og foretage et notat af deres observationer på ulykkesstedet til senere brug for forsikringsselskaberne. Hvis bilen ikke længere er drift bar bestilles autotransport direkte til det ønskede værksted.

Anmeld skaden til dit forsikringsselskab.

Hvis du oplever skade på din bil, skal du kontakte dit eget forsikringsselskab og anmelde skaden. Dette gøres typisk via nettet. Du skal uanset om skaden er egen skyld eller med modpart anmelde skaden til dit eget selskab. Er skaden ikke din egen skyld vil dit selskab håndtere sagen og herefter opholde modpartens selskab omkostningerne. Dette er for at sikre du som kunde ikke selv står overfor et modpartens forsikringsselskab med kravet.

Bestil tid på værkstedet

Når skaden er anmeldt til dit forsikringsselskab, så kan du booke tid og gratis lånebil på værkstedet. Hvis bilens transporteres direkte fra skadessted med autotransport kan rækkefølgen dog afvige. På værkstedet laver vi en skadesopgørelse og kontakter herefter dit forsikringsselskab. De vil herefter godkende opgørelsen og vi vil påbegynde reparationen.

Reparation af forsikringsskade.

Vi bruger ved reparation af forsikringsskader udelukkende reparationsmetoder og reservedele der er forsikringsgodkendte. Vores fokus er at bilen skal være i samme stand som da den kørte ud af fabrikken. Vi går derfor ikke på kompromis med kvaliteten af det udførte arbejde. Hvis skaderne har et omfang, der kræver store udskiftninger af det indvendige karosseri, benytter vi en række samarbejdspartnere, som hver især har speciale indenfor netop det område. Vi står overordnet for at håndtere hele opbygningen fra start til slut. Uanset om det fulde arbejde udføres hos os på værkstedet eller dele af opgaven kræver specialister.

Autolak

Er der lakskader på bilen sendes den fra værkstedet til autolak. Vi nøje udvalgt vores partnere indenfor autolak for at sikre kunden det bedste resultat. Vi har igennem mange år et godt samarbejde med vores partnere og ved erfaringsmæssigt, at både tid og kvalitet overholdes. Når bilen er færdig fra autolak, færdiggøres reparation på vores eget værksted og det udførte arbejde kontrolleres.

Glasskade på bilen  

Vi håndterer alle typer glasskader på biler. Hvad end der er tale om stenslag eller en revne i frontruden.
Stenslagsreparation igennem forsikringen er der typisk ingen selvrisiko. Reparation af et stenslag tager typisk 30min og du kan derfor vente imens det foretages.
Hvis ruden er revnet, kræver det en udskiftning. Frontruder er i dag en del af bilens bærende konstruktion. Den er limet i med en særligt stærk lim. Ved afmontering skæres den ud af bilen ved hjælp af specielt værktøj. Vi bruger her det nyeste udstyr så der ikke laves skader på lakken omkring ruden.
Der stiller store krav til at arbejdet ved udskiftning er udført korrekt fra valg af lim til korrekt ilægning. Vi har derfor selvsagt personale uddannet i reparationsmetoden samt korrekt valg af rude og lim uanset bil.

Kan man selv vælge værksted?

Vi er godkendt reparatør af forsikringsskader og har naturligvis samarbejde med en lang række forsikringsselskaber. Ofte forsøger selskaberne dog at henvise deres kunder til værkstederne, der har lavet særlige rabataftaler med dem. Til trods for dette er det frit værkstedsvalg så længe at værkstedet er godkendt forsikringsreparatør.

Autoriseret AutoMester autoværksted

Vi er autoriseret AutoMester værksted. Vores tilgang er at det ikke nødvendigvis skal være dyrt at benytte sig af et autoriseret værksted. Vi har løbende kvalitetskontrol og efteruddannelse af personale hvilket sikrer dig et højt serviceniveau. Vi er stolte af at være en del af værkstedskæden, der fået den flotte titel som Årets Værkstedskæde ved Auto Awards 2019

AutoMester Rangerer som nummer 1 i kategorien Autoværksted med en trust score på 4,9 ud af 5.